Ana içeriğe git
Bizi arayın : (+90) 332 223 54 44 E-posta : uzem.destek@gidatarim.edu.tr
  • Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Online Learning Center
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • Türkçe ‎(tr)‎
    English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
  • Gıda Mühendisliği / Food Engineering

    1. Ana sayfa
    2. Kurslar
    3. Fakülteler / Faculties
    4. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi / Faculty of Engineering & Architecture
    5. Gıda Mühendisliği / Food Engineering
    • 1 (mevcut)
    • 2
    • » Sonraki Sayfa
    FENG 3011 Food Biochemistry
    -FENG4009 2022-2023 Fall - Applied Kinetics
    FENG4210 Sensory Evaluation of Food Products
    Özet
    FENG4208 Functional Foods
    Özet
    FENG4204 Separation Techniques
    Özet
    FENG4902.2 Graduation Project II
    FENG4902.1 Graduation Project II
    FENG4004 Process Control
    Özet
    FENG4002 Product and Plant Design
    Özet
    FENG3202 Food Safety and Quality Management
    Özet
    FENG3008 Food Technology I
    Özet
    FENG3006 Heat and Mass Transfer
    Özet
    FENG3004 Food Chemistry Laboratory
    Özet
    FENG3002 Food Chemistry
    Özet
    FENG2204 Current Topics in Food Engineering
    Özet
    FENG2202 Introduction to Food Science and Human Nutrition
    Özet
    FENG2002.2 Mass and Energy Balances
    Özet
    BENG2006.2 Analytical Chemistry Laboratory
    BENG2004.2 Analytical Chemistry
    BENG2002.2 Organic Chemistry
    • 1 (mevcut)
    • 2
    • » Sonraki Sayfa
    • Ana sayfa
    Academi

    Kampüs
    Melikşah Mah. Beyşehir Cad. No:9 42080 Meram / KONYA
    Telefon:
    444 48 83
    T: +90(332) 223 54 44





    Hakkımızda

    • Ana Sayfa
    • MMF
    • TDBF
    • SBBF
    • Aday Öğrenci
    • E-Posta

    Bizimle iletişime geçin

    Melikşah, Beyşehir Cd. No:9, 42080 Meram/Konya
    Telefon : (+90) 332 223 54 44
    E-posta : uzem.destek@gidatarim.edu.tr

    Bizi izleyin

    Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi | Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

    Veri saklama özeti
    Mobil uygulamayı edinin
    Bu sayfa: General type: coursecategory. Context Kategori: Gıda Mühendisliği / Food Engineering (context id 102). Page type course-index-category.